torstai 11. heinäkuuta 2019

Pensasaitojen leikkaukset, pensasaitojen alasleikkaukset sekä pensasaitojen leikkuutuotosten poiskuljetus erillisellä siirtolavalla


Pensasaitojen leikkaukset, pensasaitojen alasleikkaukset sekä pensasaitojen leikkuutuotosten poiskuljetus erillisellä siirtolavalla mikäli aidan leikkaustuotokset eivät mahdu kuomulliseen peräkärryyn, eikä voi paikalleen jättää 

Tiedustelut ja tilaukset ensisijassa e-mail:
Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380291

Muotoonleikkaus yhteisen kartoituksn jälkeen. Harvennusleikkaukset miten milloinkin. Haketus muilta paitsi orapihlaja-aidoilta, on tuo orapihlaja-aita yhtä "perkelettä", joten siirtolavalle vaan ja maantäytteeksi. Pensasaitojen alasleikkaus. Puutarha- ja pihapalvelut: Aidanleikkaus, Muotoon leikkaus, Alasleikkaus


Ohessa keväinen video tuomipihlajan leikkauksista Pirkkalasta 2016 vuodelta: (Huomio oheisen videon kadottua en voi suositella vimeo.com palvelua videotallenteiden jakoon, kerta katoavat ilman syytä, joten laitan tilalle youtubevideon ko tilanteesta alle:
-----------------
Video tässä:
-----------
Video2:


-------------------

Pihatyö Tampere raivaustyö puutarhatyö Tampere Lempäälä Valkeakoski Akaa Nokia raivaussahalla from Pihatyöt Tampere Pirkanmaa 
Pihatyö Tampere raivaustyö puutarhatyö Tampere Lempäälä Valkeakoski Akaa Nokia Pirkanmaa raivaussahalla
17.4.2016

Huomioitavaa: 

Pensasaidan leikkaus / pensasaitojen leikkaukset ja pihanhoitopalvelut Tampere Pirkanmaa talousalueella käteisellä edetään, sitä vartenhan seteleitä painetaan ja saa pankkiautomaateilta ja kaupoista:

Jos pihallasi / puutarhassasi on monta hoitoa kaipaavaa leikkauskohdetta, suosittelemme lähtemään liikkeelle puutarhurin katselmuksella. Katselmusmaksu tunnista 60€ käteisellä paikanpäällä kun aloitetaan.

Hoidettu pensasaita / pensaat, puusto luo hyvän ensivaikutelman pihasta / puutarhasta ja antaa näkösuojaa. Ammattilainen leikkaa kasvin juuri sille sopivalla tekniikalla ja välineillä. Tällöin pensasaita / pensaat kasvaa / kasvavat ja kukoistaa / kukoistavat.

Lehtipensasaita on hyvä leikata vuosittain, jotta se pysyy kapeana ja halutun korkuisena. Tällöin sitä on helppo ylläpitää jatkossakin ja se pysyy tiheänä alas asti. Voimakaskasvuisia pensasaitoja leikataan säännöllisesti sekä keväällä että kesällä. Leikkauspintojen tulee olla sileät ja puhtaat, minkä vuoksi välineiden tulee olla laadukkaat ja hyvin huolletut.

Havukasviaidan paras leikkausajankohta on talvi ja varhaiskevät. Kuusiaitaa tulee leikata vuosittain, jotta se pysyy tuuheana ja elinvoimaisena. Ympäri vuoden vihreänä pysyvää aitaa ei voi uusia kuten lehtipensaita, koska vanhasta puusta ei puhkea uusia silmuja.

Omenapuiden leikkaukset suositus: Maaliskuulta toukokuun alkuun ja uudestaan juhannuksen jälkeen.
Https://omenapuiden-leikkaukset-Tampere.blogspot.com



Hoituu myös: Ruohikoiden leikkaukset ja puiden kaadot Tampere Pirkanmaa talousalueella, käteisellä edetään, jotta hommat alkavat:



-------------
Hoidamme nurmikoiden ja pihojen maanmuokkauksia tilauksesta käteisellä edeten Viking puutarhajyrsimellä 



-------------
Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne
---------
Pensasaitojen leikkaukset muotoleikkauksista alasleikkausineen, maanmuokkauksineen Tampere Pirkanmaa talousalueella
https://pensasaitojen-leikkaukset-pirkanmaa.blogspot.com/
---------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti