perjantai 10. heinäkuuta 2020

Pensasaitojen leikkaukset vuosikymmenten kokemuksella ja viheralueiden hoito Tampere Pirkanmaa alueella

Pensasaitojen leikkaukset vuosikymmenten kokemuksella ja viheralueiden hoito Tampere Pirkanmaa alueella

Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin whatsup: 044-3380291

Toimimme lähinnä käteismaksulla tässä yli 400 000 maksuhäiriöisen maassa. 
Kun maksatte tilille sopimuksen mukaan, niin ennakkomaksuna sopimuksen mukaan. En pidä saatavien sarakkeen roikkumisesta. Ei sitä Alkosta, eikä ruokakaupastakaan, saati poliisilta passia saa jollei sitä ole ensin maksettu.

Taloyhtiöissä ja isännöintitoimistoissa liian usein ei tiedätä "kuka on häntä ja kuka on koira", sopimus selkeintä aina tilaajan kanssa, joka hyväksyy työn kohteessa ja antaa ennakkomaksu joko puolet heti ja kun on ns puolet ajasta käytetty niin loput seuraavaksi, jollei kerralla ole valmis maksamaan esim 80 m pensasaidan leikkausta. ;). 

Hernepensasaitojen leikkaukset käteisellä, kotitalousvähennysoikeus töistäni, Hernepensasaitojen leikkaukset Tampere, hernepensasaitojen leikkaukset Ylöjärvi, Hernepensasaitojen leikkaukset Kangasala, käteisellä pensasaitojen leikkaukset, pensasaitojen leikkaukset Tampere, pensasaitojen leikkaukset Akaa, pensasaitojen leikkaukset Sastamala, pensasaitojen leikkaukset Lempäälä, talonmiespalvelu Tampere, puutarhapalvelut Tampere, pihatyöt Tampere Pirkanmaa

Talkoita ei viitsi tehdä, pankin kautta tarkisteluissa menee monasti enempi aikaa kuin itse tilatussa hommassa. Käteinen on notkein tapa toimia, jokainen saa automaatilta tai kaupasta käteistä ja motivaatio on varma ja välitön työn laadussakin. 
Tarjoamme ammattitaitoista viheralueiden hoitoa sekä kiinteinä hoitosopimuksina että erillisinä perusparannuksina. Asiakkaitamme ovat muun muassa asunto-osakeyhtiöt, isännöintitoimistot, kunnat ja kaupungit, yritykset sekä yksityiset henkilöt---------

Hoidamme nurmikoiden ja pihojen maanmuokkauksia tilauksesta käteisellä edeten Viking puutarhajyrsimellä. Oksistojen haketukset Stihl 460 hakkurilla:


 -------------

https://pensasaitojen-leikkaukset-pirkanmaa.blogspot.com/

-----------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti